Moskva

Jedan od najpoznatijih gradova na planeti, ruska i sovjetska prijestolnica – Moskva, mjesto je iznimnog kulturnog i povijesnog značaja. Osim svoje bogate povijesti Moskva je moderna i dinamična metropola koja s pravom nosi epitet jednog od najvećeg svjetskog poslovnog i financijskog centra.

NOVA 2019. GODINA U RUSIJI: ST.PETERSBURG I MOSKVA IZ BEOGRADA, 29.12., 8 DANA

Ako želite osjetiti pravi novogodišnji duh, uroniti u svijet praznika i bajke, osjetiti rusku zimu pozivamo Vas na nezaboravni provod u St.Petersburgu i Moskvu.

Doživite predivnu Moskvu, u samo par dana upoznat ćete najljepšu stranu najpoznatijeg ruskog grada, osjetiti njegov poseban duh, nastao spojem tradicije i urbane kulture

Mostovi u St. Petersburgu

Za vrijeme bijelih noći u gradu na Nevi želimo Vam pokazati sve najbolje od ruskih prijestolnica: St.Petersburga i Moskve.

Iskoristite savršenu priliku da bolje upoznate nevjerojatnu Moskvu i uživate u prelijepom St. Petersburgu. Doživite nezaboravnu romantiku ova dva čarobna grada i uživajte u prizorima dana i noći koji će Vas ostaviti bez daha.

Ne propustite međunarodni festival vatrometa, koji se održava svakog ljeta u Moskvi. Emociju je teško prenijeti riječima, morate vidjeti svojim očima – poklonite si doživljaj i zaronite u svijet djetinjstva na festivalu vatrometa.

Moskva - Kremlj

St. Peterburg i Moskva je savršena destinacija za one koji su zainteresirani za kulturu i povijest.