Russia.hr

Oduvijek sanjate o putovanju u Sankt Peterburg, Moskvu ili neki drugi skriveniji dio Rusije, otkriti sve ljepote i tajne koje Rusija skriva, riješiti poslove s ruskim biznismenina ili jednostavno pobjeći od svakodnevnice u prekrasnu zemlju punu kontrasta i zanimljivosti? Zatrebate li pri ostvarenju toga cilja pomoć dugogodišnjih profesionalaca, mi smo tu da organiziramo apsolutno sve što vam je potrebno za putovanje u Rusiju. Odgovore na sve što vas zanima o Rusiji, najboljim načinima putovanja, smještaju, prijevozu, poslovnim događanjima, mjestima koje ne smijete zaobići i sl., možete naći na našem portalu koji će svakog dana donositi nešto novo iz Rusije o Rusiji.

Mi smo turistička agencija Atlantis Travel, specijalizirana za tržište Rusije od 1992. Imamo urede u Hrvatskoj i Rusiji te smo u mogućnosti nuditi sve usluge vezane uz putovanje u Rusiju, visoke kvalitete  po niskim cijenama:

  • grupna i individualna putovanja u Rusiju
  • poslovna putovanja u Rusiju
  • ishođenje vize ili vaučera za Rusiju
  • zrakoplovne karte za Sankt Peterburg, Moskvu i dr. ruske gradove
  • ture po gradovima Rusije
  • smještaj u hotelima, hostelima, privatnim apartmanima u Rusiju
  • transfere i izlete po Rusiji za poslovne i privatne klijente
  • krstarenja i plovidbe po Rusiju
  • studijske ture u Rusiji

Naša je velika prednost detaljno poznavanje zemlje u koje vas vodimo. Mnogi se još uvijek boje putovati u Rusiju, ali naši zaposlenici i  partneri iz prve ruke poznaju zemlje što omogućuje da informacije budu pouzdane, a ponude najbolje moguće. Oni će vam pomoći da u potpunosti doživite Rusiju, upoznate Sankt Peterburg, Moskvu, gradove Zlatnog prstena, napokon odete na putovanje Transsibirskom željeznicom, pojsetite poslovne sajmove, kulturna događanja i sl. Želite li privatnu turu ili turu u društvu grupe, luksuzan odmor ili nešto ekonomičnije, ali opet sadržajno, opuštanje u prirodi ili dinamične obilaske koji nude više od onog „osnovnog“, ili pak savršen spoj jednoga i drugoga – mi vam možemo ponuditi sve!

Naš se tim sastoji od entuzijastičnih turističkih menadžera, vodiča-zaljubljenika u svoje gradove , pouzdanih pratitelja, vozača i partnera koji dugi niz godina uspješno rade s nama na ostvarenju cjelovite usluge i zadovoljnog putnika.

Atlantis Travel nudi zanimljiva putovanja u Sankt Peterburg, ture po Moskvi ili kombinirana putovanje u Sankt Peterburg i Moskvu, putovanje gradovima Zlatnog prstena, Transsibirskom željeznicom, a prema Vašim željama moguće je samostalno kreirati turu u Rusiju ili uz našu pomoć organizirati putovanje u bilo koje mjesto Rusije. 

Счастливого пути!

« Vrati se na prethodnu stranicu