Vijetnam Airlines povećava broj letova za Nha Trang od Domodedovo (Rusija)

Počevši od 27. listopada 2013., Vietnam Airlines će udvostručiti broj letova za Nha Trang (Vijetnam) iz Moskve Domodedovo Airport. Zrakoplovi će prometovati ponedjeljkom i petkom. A počevši od 1 veljače 2014., bit će uspostavljen i treći let, srijedom i to zrakoplovima Airbus 330. Sada Vijetnam Airlines obavlja letove za Domodedovo zrakoplovima Boeing 777. Putnici mogu putovati u poslovnoj i ekonomskoj klasi.

Polazak leta VN 70 iz Moskve je u 20:00 sati, a dolazak u Nha Trang u 09:10 sljedećeg dana. Polazak leta VN 71 iz Nha Tranga je u 10:20, a dolazak u Moskvu u 18:00 sati.

Vijetnam Airlines je vodeći vijetnamski zračni prijevoznik na tržištu, a partner Domodedovu je od 2003. Osim letova u Nha Trang, također obavlja letove na realciji Moskva – Ho Chi Minh (3 leta tjedno) i Moskva – Hanoi (3 leta tjedno). Zrakoplovna kompanija ima široku mrežu ruta koja pokriva 20 gradova u Vijetnamu i 26 međunarodnih ruta (USA, Europi, Australiji i Aziji).

Nha Trang je najpopularnije ljetovalište u Vijetnamu. Čista voda u Južnom kineskom moru čini ovo mjesto idealnim za ronjenje. Oni koji vole izlete, ovdje će naći drevne Phan Thiet kule, Long Son Pagoda hramove, Ba Ho slapove, Monkey Island i medicinske centre s mineralnom vodom i blatnim kupkama.

Moscow Domodedovo Airport je najveća zračna luka u Rusiji, čiji je ukupni putnički promet u 2012. bio čak 28,2 milijuna ljudi. Time se ubraja u kategoriju najvećih zračnih luka u Europi i nalazi se među tri najbrže rastuće zračne luke u Europi prema klasifikaciji ACI Europe. Od 2009., drži titulu najbolje zračne luke u Istočnoj Europi, ocijenjene od strane Skytraxa. Domodedovo je zračna baza u Moskvi članica jedne od najvećih globalnih zrakoplovnih alijansi – Star Alliance and oneworld.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu