Ukrzaliznicia uvodi e-karte

Od 1. listopada 201.3 Ukrzaliznicia je uvela elektronske ukrcajne ulaznice za vlak broj 11/12 “Kijev – Simferopol – Kijev”. Počevši od 1. listopada 2013, putnici koji su kupili ulaznice putem službenog online sustava Ukrzaliznicia na vlak broj 11/12 “Kijev-Simferopol-Kijev” mogu sjesti u vlak s vlastito tiskanom elektronskom putnom ispravom. Takvi se putnici ne trebaju obratiti u ured željezničkog ulaznica za check in. Registracija elektroničkih putnih isprava prestaje jedan sat prije polaska vlaka iz kolodvora. Kupljene ulaznice za e-vlak broj 11/12 će imaju status fiskalnog primitka te su legitimni.

U listopadu, Ukrzaliznicia planira proširiti popis vlakova s e-ulaznicama. Konkretno, usluga će se uvesti na vlakovima: № 91/92 “Kyiv – Lviv – Kijev”, № 79/80 “Kiev – Dnepropetrovk-Kijev”, № 105/106 “Kijev – Odessa – Kijev”, № 63 / 64 “Kyiv – Kharkiv – Kijev”. Prije kraja godine planira uvesti e-karte u svim putničkim vlakovima u unutarnjem prometu.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu