Transaero Airlines pokrenuo letove na ruti Moskva- Antalya

Početkom kolovoza Transaero Airlines pokrenuo je letove na relaciji Moskva-Antalya, a prvi letovi su bili gotovo popunjeni.

Od 1993 Transaero je imao samo charter letove do Antalya, koja je popularna turistička destinacija među ruskim turistima. Transaero je dobiva pravo na uvođenje redovitih letova u Anatalyju u srpnju ove godine.

Evo rasporeda svakodnevnih letova UN809/810 zrakoplova Boeing 777 i Boeing 767  od Moskve Domodedovo Airporta (po lokanom vremenu):

∙           polazak iz Moskve u 11:30 – dolazak u Antalyju u 13:55

∙           polazak iz Antalyje u 15:45 – dolazak u Moskvu u 20:05

Transaero je lider u putničkom prometu između Rusije i Turske. Trenutno, zrakoplovi lete za Antalyju iz triju ruskih gradove:  Moskve, Sankt Peterburga i Ekaterinburga. Transaero ruta iz Moskve uključuje još dvije destinacije u Turskoj – Bodrum i Dalaman. Tursko Ministarstvo kulture i turizma službeno je priznalo Transaeru da značajno doprinosi u razvoju turizma u toj zemlji.

Trenutno, Transaero računa s 85% svih charter usluga na relaciji Moskva-Antalya. Na toj je ruti od početka svojih usluga u Antalyju 1993., prevezeno 5,73 milijuna putnika.

Uvođenje letova iz Moskve u Antalyju predstavlja nove standarde u zrakoplovnom poslovanju na ovoj relaciji. Sada putnicima mogu izabrati među klasama usluge, uključujući premium klasu, s rezervacijom svojih karata za Anatalyju.

Transaerovi letove prema Antalyji doprinijet će još boljem razvoju zračnog prometa između Ruske Federacije i Republike Turske.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

 

« Vrati se na prethodnu stranicu