Transaero Airlines pokreće letove na ruti Moskva – Istanbul

Od 27. listopada 2013 Transaero Airlines prvi put u svojoj povijesti zpokreće zrakoplovnu rutu Moskva – Istanbul i to Boeingom 737-800 . Let UN801/802 će dnevno prometovati od zračne luke Vnukovo u Istanbul AtatürkAirpor prema sljedećem rasporedu (lokalno sva vremena):

  • Nedjeljom: polazak iz Moskve u 23,55, stiže u Istanbul u 01:00 sljedećeg dana.
  • Ostalim danima u tjednu: polazak iz Moskve u 23,20, dolazak  u Istanbul u 01:00 sljedećeg dana.
  • Ponedjeljkom i petkom: Polazak iz Istanbula u 01:40, dolazak u Moskvu u 06:30.
  • Drugim danima u tjednu: odlazak iz Istanbula u 01:30, dolaze u Moskvu u 06:20.

Transaero je lider u putničkom prometu između Rusije i Turske. Istanbul je bio prva turska destinacija u zrakoplovnoj mrežnoj ruti. Transaero je započeo s čarter letovima u ovaj grad 1993, do sada je između Rusije i Turske prevezao više od 7,4 milijuna putnika. Osim svojim letovima u Istanbul, Transaero nudi zračni promet do Antalya od tri ruska grada – Moskve, Saint-Petersburga, i Ekaterinburga . Iz Moskve također postoje avionski letovi u još dvije destinacije u Turskoj – Bodrum i Dalaman.

Novi letovi za Istanbul će doprinijeti daljnjem razvoju usluga zračnog prijevoza između Ruske Federacije i Republike Turske. Zrakoplovni prijevoz je značajan doprinos razvoju turske turističke industrije što je prepoznala i nagradilo tursko Ministarstvo kulture i turizma ranije ove godine.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu