Transaero Airlines nudi novu jedinstvenu uslugu

Transaero Airlines je najavio širenje svoje prve klase ponudom na svojim rutama srednjeg dometa. Sada putnicima koji putuju avionom Boeing 737-800 iz brojnih europskih gradova, Izraela i zemalja ZND-u Moskvu mogu uživati u raskoši i eksluzivnosti usluga Imperial klase koje se inače koriste samo na zrakoplovnim dugim ruta,a.

Transaerov je Boeing 737-800  rekonfiguriran kako si se uvela kabina Imperial klase sa četiri udobna sjedala, kabinu poslovne klase s osam mjesta s mjestom za noge povećanom na 43 inča i kabinom ekonomske klase kapaciteta 132 mjesta. Sjedeća mjesta u ekonomskoj klasi su 34 inča što je velika konkurentska prednost na rutama srednjeg dometa u odnosu na standardne ponude na tržištu.

Imperial klasa ima ekstra široka i udobna sjedala koja se lako pretvaraju u ugodan ležaj. Meni na letovima iz Moskve obuhvaća razne ukusne obroke iz jednog od najluksuznijih restorana u ruskom glavnom gradu, Café Pushkin.

U zimskom rasporedu 2013/2014. šest Вoeinga 737-800 s kabinama Imperial klase će se pridružiti floti Transaero. Ovi zrakoplovi će prometovati na letovima iz Londona, Pariza, Tel Aviva, Pathosa, Astana i Almatya do Moskve.

Osim jedinstvene konfiguracije Вoeing 737-800, Transaerovi putnici će uživati u mogućnosti korištenja  širokopojasnog pristupa internetu velike brzine u zrakoplovu.

Olga Pleshakova, izvršna direktorica Transaero Airlinesa, oduševljena je što svojim klijentima mogu ponuditi novi poboljšani komfor Boeing 737-800 u novoj konfiguraciji. „Imperial klasa je naš jedinstveni proizvod. Od lansiranja prije pet godina više od 52.000 putnika putovalo je u Imperial klasi. Uvođenje novih usluga na rutama srednjeg dometa je dio strategije tvrtke s ciljem poboljšanja usluge klijentima i obnove flote“, kaže Pleshakova.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu