Transaero Airlines i easyJet potpisali komercijalni sporazum

Transaero Airlines, ruski drugi najveći prijevoznik, i easyJet, najveći britanski zračni prijevoznik, potpisali su komercijalni ugovor o letovima između Moskve (Domodedovo) i London (Gatwick).

Sporazum su potpisali Olga Pleshakova, predsjednica Uprave Transaero Airlinesa i Chris Kennedy, glavni financijski direktor za easyJet.

Prema sporazumu, Transaero Airlines će distribuirati dio sjedala na letovima easyJet-a na ruti Moskva (Domodedovo)-London (Gatwick). Ovaj ugovor se odnosi na letove od 27. listopada 2013: : iz Londona UN7401/U28401 i UN7403/U28403 kao i iz Moskve UN7402/U28402 i UN7404/U28404.

Olga Pleshakova, predsjednica Uprave Transaero Airlines je rekla:  “Rado pozdravljamo komercijalnu suradnju s easyJetom koji će ponuditi više izbora za naše putnike na relaciji London-Moskva. Sigurni smo da je ovo jedinstvena i obostrano korisna suradnja.“

Catherine Lynn, komercijalna direktorica Grupe easyJet je kazala kako se radi o dvije usluge dnevno na relaciji između Moskve Domodedovo i London Gatwick flotom modernih zrakoplova Airbus koji su među najmlađima u Europi. London Gatwick je savršeno smješten za upoznavanje glavnog grada ili na jugoistoka Engleske, a također pruža pristup easyJet-ovoj široj mreži od 100 destinacija diljem Europe, Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka. “

Transaero Airlinesovim kartama između Domodedova i Gatwicka upravlja easyJet u zajedničkoj UN/U2 kod će biti dostupan u  prodajnim uredima zrakoplovne tvrtke te Transaerovim zastupništvima u bliskoj budućnosti. Putnici mogu dobiti više informacija o pravilima prijevoza i usluga prilikom rezervacije ulaznica.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu