Širenje ruskog i CIS MICE biznisa na top destinacije

Dobavljači iz cijelog svijeta koji žele povećati svoj tržišni udio u Rusiji i CIS zemljama  (zemlje ZND-a) pohrlit će u srce Moskve 9. rujna i 10, kako bi se utro put ruskom i CIS MICE biznisu za širenje i na top destinacije u Aziji, Europi, Africi iAmerika.

Moskva, grad s brojnim muzejima, arhitekturom, spomenicima i građevinama podignutim kako bi slavili dostignuća u različitim područjima kao što su prostor, atomska energija ili njeni najistaknutiji lideri, nudi Meeting Planners Rusije lijepu pozadinu.

Business  Development direktor Europskog Kongresa, Asya Revina, koja je bila bila je pokretačka sila za realizaciju tog koncepta kaže:  “Ljudi su definitivno uzbuđeni. Drago nam je objaviti da je među kupcima prijavljenim za sudjelovanje na događanju, imamo agencije koje su pobjednici i nominirani za prestižnu nagradu Russian Business Travel & MICE Awards 2013. Ali su inicijativu i sudjelovanje prihvatili vodeći se poslovnom računicom. Predstavnici različitih top MICE destinacija širom svijeta će biti prisutni na događaju, a mi možemo biti vrlo ponosni što će sudjelovati i dobavljači iz vodećih hotelskih lanaca i velikog svjetskog DMC-a. Ipak, i manji i nezavisni hoteli i DMC-i traže da povećaju svoje tržišne udjele  na ruskom i CIS tržištu, a sudjelovanjem će upravo to postići.“ Dodala je da se s približavanjem datuma događanja finaliziraju prijave svih sudionika.

Tim Europskog Kongresa trenutno pomaže svojim sustavima, tako da svi sudionici maksimalno iskoriste poslovne potencijale kroz svoje unaprijed određene susrete „jedan na jedan“. Tako će i ponuđači i domaći kupci dobiti jedinstvenu priliku i prednost za povećanje svoje baze kontakta i dakako poslova.

Ovaj događaj razlikuje se od MICE izložbe na tržištu, to je B2B platforma na kojoj Europski Kongres brine za povezanost industrije ključnim donositeljima odluka. Davatelji traže određenu klijentelu i u ovom slučaju organizatori upriliče sastanak partnera koji su već dobro provjereni, provjerenih referenci i  kvalificirani, čime će optimizirati šanse za pronalaženje savršenih kandidata za razvoj poslovnih odnosa.

Gospođa Revina objašnjava dalje: “Nudimo sudionicima format, koji se pokazao vrlo učinkovit, a ne zahtijeva ogromnu količinu detaljne i pažljive pripreme kako bi se osiguralo da očekivanja, želje i interesi naših klijenata budu ispunjenji.  Naravno, najveća nagrada je zadovoljiti naše klijente, međutim, naš glavni cilj je ne samo da impresionirati sudionike svaki put kvalitetom događaja, već i povećati potencijal njihovog povrata na ulaganja, tako da nam se vraćaju i ubuduće.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu