Sajam „Turizam. Sport. Odmor“ u Iževsku: pravi početak sezone

 

Svake godine na sajmu „Turizam. Sport. Odmor“ u Iževsku u Rusiji sudjeluju brojne turističke agencije, lječilišta, sportske organizacije, razne tvrtke koje nude usluge i proizvode za aktivan odmor i dr.

Statistika je pokazala kako te tvrtke i organizacije svoje klijente uspješno pronalaze na sajmu u Iževsku, informiraju posjetitelje o svojim uslugama i čine ih poznatima među velikim brojem ljudi. Samo prošle godine sajam je posjetilo više od 14 000 osoba.

Svetlana Sultanova, specijalist za poslovne klijente ruske tvrtke „Aljf“, pohvalila je prošlogodišnji sajam: „Svidjela nam se organizacija sajma 2013. godine, bio je velik broj posjetitelja. Sudjelovat ćemo i ove godine, a cilj nam je upoznati stanovnike Iževska o mogućnosti posjeta dupinarija te ponudom usluga. I, naravno, tražimo poslovne partnere – turističke agencije, škole, poudzeća…

Evgenija Medvedeva, voditeljica odjela prodaje i promocije lječilišta „Uva“ također je potvrdila uspješnost u sajma u Iževsku: „Sudjelovanje na sajmu ̗Turizam. Sport. Odmor´ obavezno je jer je svaki posjetitelj sajma naš potencijalni klijent. Sajam 2013. godine poklopio se s otvaranjem našeg predstavništa u Ižesku o čemu smo govorili na svom štandu. Učinak je bio odličan – mnogi posjetitelji došli su naš ured u Iževsku, a na sajmu smo rezervirali i prodavali ture…“

Izvor: www.votpusk.ru

Želite li posjetiti sajam u Iževsku, obratite se agenciji Atlantis Travel – stručnjacima za Rusiju koji će vam rado pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku na putovanju u Rusiju.

« Vrati se na prethodnu stranicu