Safari-park nedaleko od Moskve

U selu u Romancevo-Podoljskom rajonu izgradit će se posebna zanimljivost za turiste – safari-park površine 160 hektara. Već se ranije planirala izgradnja safari-parka, no u drugom selu, Dmitrovu, također nedaleko od Moskve. Prvotno je planiran park na površini većoj od 500 hektara.

Na površini od 50 hektara izgradit će se park s dječjim atrakcijama, kazalište s dresiranim životinjama, delfinarij za 2000 gledatelja, trgovački paviljoni, hotel sa 120 soba, kongresna dvorana za čak 500 osoba, ogroman kafić s tisuću mjesta, 120 stanova za zaposlenike te svadbeno-zabavni kompleks. Sam park s divljim životinjama prostirat će se na 110 hektara šumskog područja.

Nakon što se projekt odobri, prava zakupa zemljišta za safari-parka s mogućnošću otkupa bit će stavljena na dražbu. Zasad još nije poznato tko su ulagači koje će za park izdvojiti oko 163 milijuna dolara.

Izvor: tourprom.ru

Zanima li vas putovanje u Rusiju, avionske karte i jednostavno i povoljno izdavanje vize za Rusiju, smještaj u Rusiji, organizacija raznih seminara i poslovnih sajmova u Rusiji, možete se obratiti agenciji Atlantis Travel – stručnjacima za Rusiju uz koje ćete se u Rusiji osjećati kao kod kuće.

« Vrati se na prethodnu stranicu