“Ruski Disneyland” u Moskvi do 2017. godine

U Moskvi će do 2017. godine biti sagrađen «ruski Disneyland». Izgradnja moskovskog zabavnog parka započet će ove godine, a završiti 2017., izjavio je za novinare glavni arhitekt Moskve Sergej Kuznecov.

Vrijednost projekta procjenjuje se na 10 milijardi rubalja. Park koji će postati jedan od znamenitosti Moskve sagradit će ruska kompanija a kao primjer će poslužiti pariški Disneyland. Parkom će upravljati DreamWorks. Kuznecov je naveo da je moskovsko poglavarstvo već zaprimilo velik broj ponuda uključujući i one inozemnih investitora.

U parku se planira izgraditi tematski paviljon filmske studije «Sojuzmultfilm», u kojem će se posjetitelji moći upoznati kako s novim ruskim crtanim filmovima, tako i s klasicima sovjetskog i ruskog crtanog filma. Osim toga, u okviru parka će se nalaziti kino dvorane, koncertne dvorane, dječja škola jahtarenja, hotel, klizalište, dječje trgovine, a također najveći panoramni kotač u Moskvi.

Izvor: Tourprom.ru

Želite li upoznati sve ljepote Moskve – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

« Vrati se na prethodnu stranicu