Rusija i CIS Hotel Investment Conference

The Russia & CIS Hotel Investment Conference (RHIC), središnji regionalni događaj za hotelske i turističke investicijske industrije koji će biti održan u Sočiju, u Rusiji, 21.-23. listopada, fokusirat će se na ruske investicijske i razvojne izglede. Vladini dužnosnici i turistički stručnjaci razgovarat će kako turistički sektor može biti pokretač unapređenja infrastrukture izgrađene za Zimske olimpijske igre u 2014., koja će ostati ostavština za Soči,Krasnodarsku regiju i Rusiju u cjelini.

Rusija ostaje atraktivan prijedlog za investitore s mnogim razvojnim mogućnostima za međunarodnu hotelsku zajednicu. Broj hotela u Rusiji, Zajednici Nezavisnih Država (ZND) i Gruziji porastao je za 10 posto u prošloj godini, s 65 posto novih hotela otvorenih u Kijevu, Baku i Sočiju, prema  godišnjem izvještaju HVS Trends & Opportunities. Planirano je povećanje kapaciteta za 6.400 hotelskih soba u Moskvi do 2018., što je porast od 37 posto. Tijekom istog razdoblja, St. Petersburg i Soči će povećati svoje kapacitete za 1.260 soba (18 posto) i 3.800 soba (22 posto).

“Ovogodišnji program ima fokus na mogućnosti ulaganja, a osobito ostavštini Zimskih olimpijskih igara i vladinih nastojanja u poboljšanju infrastrukture”, rekao je Jonathan Worsley, predsjednik Bench Events, suorganizatora RHIC-a.

Očekuje se sudjelovanje više od 400 vodećih ljudi hotelskog i turističkog sektora. Ovogodišnji RHIC će biti održan u Radisson Blu Resort & Congress Centre u Sočiju.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu