Radisson Congress Hotel &Adjacent Park Inn by Radisson uskoro u Moskvi

Carlson Rezidor, jedna od najvećih hotelskih skupina diljem svijeta te vodeći međunarodni hotelski operater u Rusiji / CIS, najavljuje dvije novine u Moskvi: The Radisson Congress Hotel, Moskva  sa 400 soba, te 4.000 četvornih metara velik konferencijski centar i Adjacent Park Inn by Radisson, Moskvu sa 600 soba. Otvaranje se očekuje u 2016. Hoteli će biti na povijesnoj lokaciji  “All-Russian Exhibition Centre” nasuprot “Moskva”-paviljona, prvobitno izgrađenog  1935., a danas je to popularni gradski park i turistička atrakcija. Programer oba projekta je tvrtka LLC Renesansa VVC.

“Te će investicije dodatno će ojačati našu mrežu u glavnom gradu i otvoriti nove mogućnosti pogotovo u MICE segmentu: Radisson Congress Hotel će imati najveći konferencijski sadržaj od bilo kojeg međunarodnog hotela u Moskvi “, rekao je Wolfgang M. Neumann, predsjednik i CEO Rezidor povodom ulaganja.

The “All-Russian Exhibition Centre” se nalazi 7 km sjeverno od Kremlja, a zauzima impresivnu površinu od 2.375.000 metara kvadratnih. Privlači oko 15 milijuna posjetitelja godišnje, a ima i izložbene centre, World Expo paviljone, vrtove, bazene i i fontane, kino i zabavni park. Centar je također domaćin znatnom broju manjih izložbi i kongresa. Ulaganje od 1,5 milijardi američkih dolara dodatno će unaprijediti kompleks. LLC Renaissance of VVC je pokrenuo izgradnju najvećeg Oceanariuma u istočnoj Europi, “Vodeni planet”. S nevjerojatnim akvarijima za tropske ribe i dupine, i otvorene morske predstave. Aqua park i cijeli niz novih zabava za odrasle i djecu će upotpuniti ponudu.

Radisson Congress Hotel će ponuditi 400 soba s potpisom Radisson usluge kao što su besplatni brzi pristup internetu, velik konferencijski centar na 4.000 metara kvadratnih, također dostupan za goste iz susjednog Park Inn by Radissona, restorani, barovi i lobby lounge objekti , fitness centar i parking. Park Inn by Radisson Hotel će imati 600 soba, sobe za sastanke, restoran, lobby bar objekte, fitness centar i parking.

Carlson Rezidor djeluje i razvija ukupno 60 hotela sa 15.300 soba u Rusiji / CIS-a i identificirao je regiju kao temeljno tržište za buduće poslovanje. ” Zbog svojih prirodnih resursa, financijskih i ekonomskih središta i mega događaja poput olimpijskih igara 2014, Rusija nudi veliki potencijal rasta koji nam je cilj nastaviti dalje u suradnji sa snažnim regionalnim partnerima “, rekao je Wolfgang M. Neumann.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu