Putin gradi ruski Las Vegas na Krimu

Ruski predsjednik Vladimir Putin podnio je jučer Državnoj Dumi prijedlog zakona o legalizaciji kocke na Krimskom poluotoku, prenose agencije.

Parlament će najvjerojatnije usvojiti prijedlog, a onda će na lokalnim vlastima Krima biti određivanje zona u kojoj će kockanje biti dozvoljeno, a sve to kao pokušaj da se ekonomski osnaži poluotok. Prema riječima zamjenika premijera Krima Rustama Temirgalijeva, buduća zona kockarnica na Krimu bit će ozbiljna konkurencija Makau, Monte Carlu i Las Vegasu.

“Naš zadatak je stvoriti turistički klaster koji će funkcionirati tijekom cijele godine, koristeći kockarsku zonu kao prednost”, rekao je Temirgalijev za Itar tass. Poslije zabrane kockanja 2009. godine, u Rusiji su stvorene četiri zone u kojima je kockanje dozvoljeno, a to su Vladivostok, Altaj, Krasnodar i Kaljiningrad.

Izvor: Business.hr

Planirate li putovanje u Rusiju – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju, te pružiti svu potrebnu podršku na putovanju.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Atlantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu