Novi tip hotela u Rusiji

Lanac hotela novog tipa, tzv. contela (hotel-condo) koji spajaju prednosti hotela i etažnog vlasništva, bit će izgrađen u Sankt PeterburguProjekt izgradnje planira tvrtka NAI Becar.

Prema mišljenju stručnjaka spomenute tvrtke, u Rusiji je ponuda stanova za najam siromašna, a nedostaje i projekata za male i srednje investicije. Iz tih se razloga NAI Becar odlučio za novi tip hotela upravo u Rusiji.

Conteli su zapravo zgrade sa stanovima predviđenim za privremeni boravak. Imaju uobičajne hotelske sadržaje i usluge, kvalificirane voditelje, a u vlasništvu su privatnih ulagača koji mogu posjedovati odvojene stanove ili cijele katove.

Nai Becar u sljedećih sedam godina planira uložiti 500 milijuna dolara u izgradnju contela na području Rusije. Cilj im je izgraditi oko 5 tisuća soba, tj. stanova površine 24 do 34 m2, a rok boravka bit će od jednog dana do jedne godine.

Izvor: www.tourprom.ru

Zanima li vas putovanje u Rusiju, avionske karte i jednostavno i povoljno izdavanje vize za Rusiju, smještaj u Rusiji, organizacija raznih seminara i poslovnih sajmova u Rusiji, možete se obratiti agenciji Atlantis Travel – stručnjacima za Rusiju uz koje ćete se u Rusiji osjećati kao kod kuće.

« Vrati se na prethodnu stranicu