IHG ® donosi više rast u Rusiji i CIS-a s ugovaranjem tri hotela

InterContinental Hotels Group (IHG ®), jedna od najvećih svjetskih hotelskih tvrtki, ostvarit će veći rast u Rusiji i CIS-a s potpisivanjem još tri hotela u regiji:Holiday Inn Express ® Naberezhnye Chelny-, Holiday Inn Express ® Samara i Staybridge Suites ® Baku. Holiday Inn Express Naberezhnye Chelny će biti treći hotel u sklopu multiple razvoja franšiznog ugovora potpisanog u ožujku 2013. s regionalnim hotelskim lancem (RHC), dio portfelja tvrtke Viy Management (VIYM), za razvoj 15 novih hotela u Rusiji do 2019.novoizgrađeni objekt s 145soba trebao bi biti otvoren u drugom kvartalu 2015,, a to je ne samo prvi IHG hotel izgrađen u Naberezhnye Chelny, već i prvi internacionalni hotel brand u lokalnom području.

Isto tako, novogradnja 115 soba Staybridge Suites Hotel će biti prvi brandirani hotel u Baku, Azerbaijan. Prema ugovoru o franšizi s Asnaf Alkon Group, Staybridge Suites Baku će biti smješten na području u kojem je evidentna velika potražnja za produženi boravak zbog procvata energetika iz susjednih zemalja.

Holiday Inn Express Samara će raditi pod franšiznim ugovorom s Rosom Mira Group, prvi put s vlasnikom IHG. Hotel sa 145 soba će tek biti izgrađen nakon pretvorbe iz uredske zgrade, a trebao bi biti otvoren krajem 2015.Hotel će zauzimati središnje mjesto u gradu Samari koji će biti grad domaćin za Svjetskog nogometnog prvenstva FIFA 2018.

IHG se čvrsto opredjeljuje za rast u Rusiji i CIS-a s planovima da imaju 100 hotela otvorenih do 2020. Ovo proširenje će prije svega biti vođeno IHG-a Holiday Inn ® i Holiday Inn Express ® markama u osnovnim i srednjim gradovima u cijeloj regiji.

Robert Shepherd, glavni direktor za razvoj IHG-a za Europu je rekao: “Ove tri investicije pokazuju IHG –ovu ambicije rasta u cijeloj Rusiji i CIS-a. Mi i dalje vidimo dosta prostora za rast ovdje, posebice u segmentima srednje i gornje srednje-skale. Holiday Inn Express brend dobiva veliki zamah u cijeloj Europi, a unatoč tome što je novi hotel brand u Rusiji, mi smo oduševljeni što je tako pozitivno primljen u ovoj regiji. Učinkovit koncept branda smanjuje troškove gradnje i troškove poslovanja, te podržava jak povrat ulaganja. “

VIYM-ov suosnivač partner i predsjednik Uprave RHC, Andrey Yakunin je primijetio: “Razvojem poboljšane hotelske infrastrukture u Rusiji zajedno s uvođenjem međunarodnih hotelskih brandova i ugostiteljskim standardima pomažemo otključati potencijal u Rusiji. Mi smo jako sretni što ćemo raditi s našim dugoročnim i pouzdanim partnerom IHG na pretvaranju tog potencijala u  uspješne turističke projekte u toj regiji. “

Holiday Inn Express brand uspješan je jer ima atraktivne goste koji žele vrijednost za novac u visoko kvalitetnim internacionalnim hotelima gdje im se pruža sjajno noćenje i besplatan doručak. Holiday Inn Express hoteli nude gostima sve što im je potrebno.

Pokrenut  1991., Holiday Inn Express je jedan od najvećih i najbrže rastućih brandova u hotelskoj industriji. S više od 2.200 * hotela širom svijeta, brand je jedan od najvećih motora rasta IHG-a. Prosječno se tjedno otvore dva hotela Holiday Inn Expres, a tu su i 473 * hotela koji će biti otvoreni tijekom idućih tri do pet godina.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu