Hampton by Hilton Volgograd Profsoyuznaya otvara se na jugoistoku Rusije

Hampton by Hilton, Hilton u svijetu je globalni brand s više od 1.900 srednje skupih hotela, najavio je otvaranje Hampton by Hilton Volgograd Profsoyuznaya na jugoistoku Rusije. Hotel je najnoviji u Europi i drugi u Rusiji, nakon nedavnog otvaranja Hampton by Hilton Voronezh.

Sa 157 soba na osam katova, Hampton by Hilton Volgograd Profsoyuznaya nudi Hiltonove poznate značajke, uključujući Clean and Fresh Hampton Bed,, besplatan pristup internetu, topli doručak uključen u cijenu sobe, a na licu mjesta, fitness centar; kao i fleksibilan prostor za sastanke. Kao jedan od Hiltonovih deset svjetskih brendova, Hampton by Hilton daje vrijednost i dosljedno iskustvo sa svojim udobnim smještajem i prijateljskom ‘Hamptonality’ uslugom.

Hampton by Hilton Volgograd Profsoyuznaya nalazi se u financijskoj četvrti grada u neposrednoj blizini glavnih prometnica i na pješačkoj udaljenosti od  najvećeg gradskog trgovačkog centra, Voroshilovsky. Volgograd je važan industrijski grad i administrativno središte regije Volgograd, nalazi se na zapadnoj obali rijeke Volge. Grad ima bogatu kulturnu povijest, te je također mjesto plutajuće crkve Sv. Vladimir Volgograd, jedne od samo nekoliko sličnih crkvi u svijetu.

Gosti mogu istraživati grad koristeći jedinstveni lokalni prijevoz, jer je Volgograd jedini ruski grad koji se može pohvaliti podzemnom svjetlom  željeznicom, a tu je i Metrotram, proglašen jednim od najzanimljivijih tramvajskih ruta u svijetu po magazinu Forbes zbog svojih promjenjivih tunela i nedostatak raskrižja.

Hampton by Hilton Volgograd Profsoyuznaya sudjeluje u Hilton HHonors, programu lojalnosti za goste Hiltonovih brandova. Gosti hotela mogu zaraditi Hilton HHonors, bodove, dobivaju nagrade diljem svijeta u više od 4.000 hotela. Hilton HHonors je jedini program lojalnosti koji nudi ‘No Blackout Dates’ i ‘Points & Miles’ za isti boravak.

Hilton Worldwide trenutno upravlja sa šest hotela u Rusiji preko četiri različita branda: Hilton Moscow Leningradskaya, DoubleTree by Hilton Novosibirsk, Hilton Garden Inn Perm, Hilton Garden Inn Krasnodar, Hampton by Hilton Voronezh i Hampton by Hilton Volgograd Profsoyuznaya.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu