Aeroflot smanjuje trošak prijevoza

Aeroflot, velika ruska aviokomapanija, smanjuje euro-denominirane tarife za međunarodne letove iz Ruske Federacije za 5%. Cilj je ove mjere umanjiti troškove prijevoza koji su se nedavno povećali zbog niske vrijednosti ruskog rublja.

Aeroflot surađuje s tijelima vlade i drugim ruskim prijevoznicima nekoliko godina s ciljem prestanka prikazivanja cijena za međunarodne letove u eurima. Aeroflot vjeruje da je takva praksa uzrokovala neugodnosti klijentima jer su troškovi prijevoza na ruskom tržištu izravno povezani sa stranom valutom.

Takva praksa također komplicira komercijalne operacije prijevoznika i miješa se u unapređenje operacijskih procedura. Međutim, Aeroflotov poziv da se cijene objave u rubljama nije dobio službenu podršku. Zbog takvih uvjeta i zbog značajnog povećanja troškova međunarodnog zračnog prijevoza bez odgovarajućeg povećanja ljudi, Aeroflot je odlučio smanjiti međunarodne tarife letova iz ruskih gradova od 5. veljače. Na taj način želi potaknuti prodaju u vrijeme smanjene potražnje i spriječiti neiskorištenost kapaciteta.

Ako vas zanima putovanje u Rusiju, dobivanje vize za Rusiju, hoteli u Rusiji i slično, možete kontaktirati Atlantis TravelPosjetite također naše web-stranice www.e-aviokarte.hr te pronađite letove za Moskvu i druge gradove po povoljnijim cijenama. Mi znamo SVE o Rusiji.

« Vrati se na prethodnu stranicu