Nova 2019. Godina u Moskvi, 29.12., 6 dana, GARANTIRANO

GARANTIRANI POLAZAK: BAJKOVITA NOVA 2019. GODINA U MOSKVI, 6 DANA, 29.12.

Nova godina je najveći događaj godine u Rusiji. Slično kao i u skoro cijelom svijetu, i ovdje se ljudi okupljaju kako bi zajedno dočekali Novu godinu, odbrojavali zadnjih deset sekundi Stare godine, razmjenjivali poklone, želje i čestitke. Ipak, Rusi imaju, po mnogo čemu drugačiju tradiciju i novogodišnje običaje od ostatka svijeta pa zato i pozivamo Vas da ih upoznate.

 CIJENA UKLJUČUJE:

  • *Povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb-Moskva- Zagreb, ekonomska klasa
  • * Smještaj u hotelu 4* u Moskvi u dvokrevetnim sobama, na bazi 3 noćenja s doručkom
  • * Transfer u Moskvi zračna luka-hotel-zračna luka
  • * izleti po programu (panoramski razgled Moskve, izlet u Kremlj)
  • * lokalni vodič na hrvatskom jeziku
  • * Potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U KN:

HotelRedovna cijena u 1/2 sobi
FM cijena u 1/2 sobiDoplata za 1/1
4*
5290,004990,001 350,00

Za rane prijave i uplate do 23.09.2018. dobivate GRATIS izlet “Podzemne dvorce Moskve – Moskovski metro”

Cijena ne uključuje:

 * zrakoplovne pristojbe, obvezna doplata 1 100 kn po osobi (promjenjive do datuma izdavanja karata)
 * vizu (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak ishođenja 7 radnih dana; hitni ili ekpresni postupak uz nadoplatu)
 * putno zdravstveno osiguranje (obavezno za ishođenje vize) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
 * fakultativne individualne izlete (rezervacija i plaćanje unaprijed)
 * doplatu za jednokrevetnu sobu (1970,00kn)
 * dodatne obroke i usluge koji nisu navedene u programu 

MINIMALNO 10 OSOBA!

1. dan – 29.12.2018.

Polazak iz Zagreba u 11:00. Dolazak u Moskvu u 15:55. Moskva se nalazi na rijeci Moskvi po kojoj je dobila i ime koje se prvi put spominje 1147. godine. Moskva je glavni grad Rusije kao i njeno političko, kulturno, ekonomsko, vjersko i prometno središte. U Moskvi se nalazi čuveni Kremlj, drevna tvrđava a danas rezidencija predsjednika Ruske Federacije. Spoj je tradicionalnog i suvremenog u svim segmentima života i kulture što ju i  čini toliko bajkovitom. Transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

2. dan – 30.12.2018.

Nova godina u Moskvi

Doručak u hotelu. Dan za pobliže upoznavanje moskovskih znamenitosti – panoramski razgled glavnog grada Rusije. Vožnja starim i novim gradskim ulicama i razgled najpoznatijih znamenitosti: ulice Tverskaja i Novi Arbat , Katedrala Krista spasitelja, Vrapče brdo, Park Gorky, kazalište Boljšoj, Crveni trg, Park Pobjede (Poklonaja gora) i dr. (bez ulaska u objekte). Fakultativni izlet: Moskovski metro, jedan od najljepših i najstarijih metroa na svijetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasljeđa. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica. Noćenje.

3. dan – 31.12.2018.

Nova godina u Moskvi

Doručak u hotelu. Izlet u Kremlj, najstariji dio Moskve i njen politički, duhovni i povijesni centar, kompleks neponovljiv po arhitekturno-umjetničkoj ljepoti. Obilazak: Uspenske crkve u kojoj su okrunjeni svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona, Car topa i Oružarnici, riznice carske Rusije. Ogromne povijesne i umjetničke dragocjenosti/blaga moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružarnica, koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme. Navečer odlazak na Crveni trg (sa vodičem, metroom), gdje se tradicionalno, uz šampanjac, zvukove crkvenih zvona sa Kremlja koja otkucavaju ponoć, te spektakularni vatromet i najočekivaniju osobu u toj noći – Djeda Mraza, dočekuje Nova Godina. Samostalni povratak u hotel. Noćenje.

4. dan – 01.01.2019.

Doručak u hotelu. Fakultativni izlet u Sergijev Posad (70 km od Moskve). Sergijev posad je prekrasan samostan Trojstvena lavra svetog Sergeja nazvan je prema ruskom svecu Sergeju Radonežskomu. Svakodnevno samostan posjete tisuće turista i hodočasnika iz cijelog svijeta. U vrijeme kršćanskih blagdana postaje glavno mjesto okupljanja vjernika. Među brojnim drugim znamenitostima Sergijeva Posada, samostan zauzima prvo mjesto. Uvršten je u popis svjetske baštine, a poznat je i zbog bogate zbirke ikona među kojima se nalaze i ikone jednog od najpoznatijih ikonografa, Andreja Rubljova. Sergijev Posad je mjesto gdje ćete imati mogućnost vidjeti kako su živjeli pravoslavni monasi. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan – 02.01.2019.

Doručak. Fakultativni program: Muzej Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih trenutaka bitke na Borodinskom polju. Muzej je renoviran i ponovno će otvoriti svoja vrata u listopadu 2018. Slobodno vrijeme. Velerni izlet brodom. Putovanje rijekom Moskvom daje vam priliku da izbjegnete moskovsku gužvu i u kratkom vremenu upoznate povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživate u slikovitim pejzažima. Uz zanimljive priče vodiča vidjeti ćete Dom Vlade Ruske Federacije, stadion Lužniki, Glavno Sveučilište Lomonosova (MGU), glavni željeznički kolodvor “Kievski”, spomenik Petru I, crkvu Krista Spasitelja i druge znamenitosti ruske prijestoljnice. Na brodu se služi piće i ukusna hrana, cijene su prihvatljive, a hrana je kvalitetna jer je brod dio velike flote hotela s 5 zvjezdica Radisson Ukrajina.

6. dan – 03.01.2019.

Doručak u hotelu. Nezaboravno putovanje u Moskvu došlo je kraju. Krećemo iz hotela prepuni dojmova i, vrlo vjerojatno, sa željom da se opet vratimo. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Let iz Moskve za Zagreb.

FAKULTATIVNE IZLETE – OPIS I CIJENE

SERGIJEV POSAD

Sergijev posad je prekrasan samostan Trojstvena lavra svetog Sergeja nazvan je prema ruskom svecu Sergeju Radonežskomu. Svakodnevno samostan posjete tisuće turista i hodočasnika iz cijelog svijeta. U vrijeme kršćanskih blagdana postaje glavno mjesto okupljanja vjernika. Među brojnim drugim znamenitostima Sergijeva Posada, samostan zauzima prvo mjesto. Uvršten je u popis svjetske baštine, a poznat je i zbog bogate zbirke ikona među kojima se nalaze i ikone jednog od najpoznatijih ikonografa, Andreja Rubljova. Sergijev Posad je mjesto gdje ćete imati mogućnost vidjeti kako su živjeli pravoslavni monasi.
CIJENA – 580 kn po osobi

MUZEJ PANORAMA BORODINSKE BITKE

Muzej Panorama Borodinske bitke

Muzej Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih trenutaka bitke na Borodinskom polju. Muzej je renoviran i ponovno će otvoriti svoja vrata u listopadu 2018.
CIJENA 220 kn po osobi

IZLET BRODOM RIJEKOM MOSKVOM

Putovanje rijekom Moskvom daje vam priliku da izbjegnete moskovsku gužvu i u kratkom vremenu upoznate povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživate u slikovitim pejzažima. Uz zanimljive priče vodiča vidjeti ćete Dom Vlade Ruske Federacije, stadion Lužniki, Glavno Sveučilište Lomonosova (MGU), glavni željeznički kolodvor “Kievski”, spomenik Petru I, crkvu Krista Spasitelja i druge znamenitosti ruske prijestoljnice. Na brodu se služi piće i ukusna hrana, cijene su prihvatljive, a hrana je kvalitetna jer je brod dio velike flote hotela s 5 zvjezdica Radisson Ukrajina.
CIJENA 300 kn po osobi.

PODZEMI DVORCI MOSKVE – MOSKOVSKI METRO

Moskovski metro, jedan od najljepših i najstarijih metroa na svijetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasljeđa. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorirane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim cvjetnim ornamentima, mramornim stupovima i portretima nacionalnih heroja.
CIJENA 150 kn po osobi 


 

 

 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Nova 2019. Godina u Moskvi, 29.12., 6 dana, GARANTIRANO

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Nova 2019. Godina u Moskvi, 29.12., 6 dana, GARANTIRANO 1-10 osoba
29.12.20184990,00kn

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Nova 2019. Godina u Moskvi, 29.12., 6 dana, GARANTIRANO

dodatni izleti

Ime izleta1-6 osoba
IZLET U KREMLJ TE POSJET KATEDRALI360,00kn
Ime izleta1-6 osoba
PODZEMNI DVORCI – MOSKOVSKI METRO330,00kn
Ime izleta1-10 osoba
TRETJAKOVSKA GALERIJA360,00knKontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu