Klasična romantika ruskih gradova, 8 dana, 30.08.

Klasična romantika ruskih gradova, 8 dana/ 7 noći, 30.08.-06.09.

MOW I ST PET

Osmodnevno putovanje u Rusiju savršena je prilika da bolje upoznate nevjerojatnu Moskvu i uživate u prelijepom Petersburgu. Doživite nezaboravnu romantiku ova dva čarobna grada i uživajte u prizorima dana i noći koji će Vas ostaviti bez daha.

CIJENA UKLJUČUJE:

– povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb-St. Petersburg- Zagreb, ekonomska klasa
– 7 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u St Petersburgu, hotelu 4*u Moskvi, smještaj u dvokrevetnoj sobi
– transfere aerodrom –  hotel – aerodrom, hotel – željeznički kolodvor – hotel
– prijevoz na izletima  
– St.Petersburg: panoramski razgled grada, posjeta Katedrali Sv.Izaaka, Ermitažu, Carsko selo
  Moskva: panoramski razgled grada, Kremlj, metro tur, vožnja luksuznim brodom po rijeci Moskve
– povratne karte za brzi vlak SAPSAN
– vođenje sa lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku
– potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize
– osiguranje od jamčevine, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena paketa po osobi u kunama

Hoteli

Redovna cijena po osobi
u 1/2 sobi
FIRST MINUTE
cijena po osobi
u 1/2 sobi

Doplata za 1/1 sobu

3*/4*

7 990

7 590

1 290

Cijena na bazi minimalno: 10 osoba!

CIJENA NE UKLJUČUJE:

– zrakoplovne pristojbe, obvezna doplata 900 kn po osobi (promjenjive do datuma izdavanja karata)
– vizu (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak ishođenja 7 radnih dana; hitni ili ekpresni postupak uz nadoplatu)
 – putno zdravstveno osiguranje (obavezno za ishođenje vize) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
– doplatu u St. Petersburgu/Moskvi, direktno u hotelu 4 eur / osobi – boravišna pristojba
– fakultativne individualne izlete (rezervacija I plaćanje unaprijed) – svi izleti su individualni s vodičem na engleskom jeziku (ili na francuskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom jeziku)
– doplatu za jednokrevetnu sobu (1650,00 kn)
– dodatne obroke I usluge koji nisu navedene u programu

Fakultativni izleti

Trajanje  izleta
(sati)

Cijena po osobi u kn

Na bazi 4 osobe
 
ST.PETERSBURG
Show: Feel Yourself Russian  
2,5650,00
Petergof1570,00
Vožnja brodom rijekom Nevom 1,5450,00
MOSKVA
Tretjakovska galerija 3440,00
Novodjevičanski samostan 3380,00

VAŽNO!!!

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj, promjena cijena ulaznica u objekti, kojise posječuju
Organizator može promjeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale u destinaciji.
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati unaprijed.

1. dan, četvrtak – 30.08.: ZAGREB – ST.PETERSBURG

dizanje-mostova-spPolazak iz Zagreba direktnim letom u 14:20 h. Predviđen dolazak u 18:00 u St.Petersburg, sjevernu rusku prijestolnicu. Petersburg će Vas očarati svojim ljepotama i višestoljetnom kulturom kojom odiše na svakom uglu. Osnovao ga je car Petar Veliki 1703. god. te ga je ubrzo imenovao i ruskom prijestolnicom. St. Petersburg bio je oko 200 godina glavni grad Rusije, a danas je ostao važno kulturno i gospodarsko središe Rusije koje privlači brojne turiste iz svih dijelova svijeta. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje. Navečer slobodno vrijeme – predlažemo večernju šetnju Nevskim prospektom   i večeru u jednom od mnogobrojnih restorana, te šetnju uz promatranje dizanja mostova. Noćenje.

2. dan, petak – 31.08.: ST.PETERSBURG-PANORAMSKI RAZGLED GRADA

Doručak u hotelu. U jutarnjim satima odlazak na razgled grada. Panoramski razgled najbitnijih znamenitosti Petersburga s lokalnim vodičem: Nevsky Prospekt, Kazanska katedrala, Palace square, Zimski dvorac, Trg Senata, spomenik Petra Velikog (brončani konjanik), utvrda Petra i Pavla, posjeta katedrali Sv. Izaka, jedne od najvećih i najraskošnijih građevina St Peterburga. Gradila se gotovo četrdeset godina, a danas je pretvorena u muzej. Ističe se pozlaćenom kupolom odakle se pruža veličanstven pogled na St. Petersburg. Noćenje.

3. dan, subota – 01.09.: ST. PETERSBURG – CARSKO SELO

carsko selo

Doručak u hotelu. Odlazak u Carsko selo. Carsko selo (Pushkin) – ljetna rezidencija carice Katarine Velike. Carsko selo podsjeća na dvorce iz bajki – prelijepo uređeni vrtovi, parkovi, raskošni paviljoni i jezera.  Sama palača carice Katarine veliko je i elegantno zdanje s fasadama ukrašenim u raskošnom baroknom stilu te čuvenom Jantarnom sobom, gdje su zidovi obloženi jantarom, a sama težina sobe je 6 tona. Dvorac Katarine Velike i Carsko selo, kojeg je u čast rođenja princeze Elizabete Petar Veliki poklonio svojoj supruzi Katarini, danas predstavlja jedan od najvećih simbola preporoda Rusije i njezine kulture. Povratak u St Petersburg. Noćenje.

4. dan, nedjelja – 02.09.: ST.PETERSBURG-ERMITAŽ

ermitaz

Doručak u hotelu. Odlazak na poludnevni posjet Ermitažu, jednom od najvećih muzeja Svijeta. Ova veličanstvena zbirka se skupljala oko 250 godina te sadrži otprilike 3 milijuna umjetničkih djela i spomenika svjetske kulture koji datiraju iz kamenoga doba do modernih vremena. Vidjet ćete djela Titiana, Raffaela, Rembrandta, Rubensa, Moneta. Slobodno vrijeme. Fakultativno predlažemo posjetiti folk show “Feel yourself  Russian” s tradicionalnim ruskim plesovima i pjesmama, uz šampanjac i zakusku ruskih jela. Noćenje.

5. dan, ponedjeljak – 03.09.: ST.PETERSBURG-MOSKVA (BRZI VLAK SAPSAN) 

храм ХС

Doručak u hotelu. Check-out iz hotel ate transfer na željeznički kolodvor. Vlakom ćemo otputovati u Moskvu. Putovanje traje 3,5-4 sata. Dolazak u Moskvu – glavni grad Rusije koji broji više od 13 milijuna stanovnika. Bezbrojne kulturne, povijesne i arhitektonske znamenitosti, tajanstvenost i neobičnost ruskog duha kojim je prožeta i mnoštvo različitih turističkih sadržaja čine Moskvu jednom od najzanimljivijih i najpopularnijih svjetskih metropola. Panoramski razgled Moskve, Vožnja starim i novim gradskim ulicama i razgled najpoznatijih znamenitosti: Katedrala Krista spasitelja, Vrapče brdo, Park Gorky, ulica Arbat, kazalište Boljšoj, Novodjevičanski samostan i dr. Smještaj u hotelu. Noćenje.

6. dan, utorak – 04.09.: MOSKVA – KREMLJ

Doručak. Odlazak na razgled centra Moskve pješice: Crveni trg, glavna robna kuća GUM, katedrala Vasilija Blaženog, Lenjinov mauzolej, nacionalni povijesni muzej, zidine Kremlja, Aleksadrov vrt, Manežni trg i još puno toga. Razgled Moskovskog Kremlja, koji nije samo srce Moskve i Rusije nego i najveća utvrda u cijeloj Europi koju je ruski narod očuvao sve do danas. Obilazeći Kremlj saznati ćete što riječ “kremlj” znači, zašto nikada nitko nije pucao iz Car-puške, tko je lijevao Car-zvono, što znači izraz “derati se po cijeloj Ivanovskoj” i kako je to povezano s Kremljom. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

7. dan, srijeda – 05.09.: MOSKVA- VOŽNJA RIJEKOM MOSKVOM – METRO TURA

brod-radisson-rijeka-moskva

Doručak. Odlazak pješice na fakultativni izlet “Podzemni dvorci Moskve” – saznati ćete zanimljive činjenice o izgradnji moskovskog metroa koji ima više od 150 stanica i o kojem se s pravom govori kao o jednom od najljepših na svijetu. Stanice se često nazivaju podzemnim dvorcima jer, zbog raskošnog interijera, brojnih dekoracija, murala, mozaika, skulptura, zanimljivo izrađenih lustera i sl., podsjećaju na prostorije kraljevskih palača i dvoraca. Dalje slijedi vožnja luksuznim brodom Radisson po rijeci Moskvi. Obilazak Moskve brodom daje vam priliku da izbjegnete moskovsku gužvu i u kratkom vremenu upoznate povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživate u slikovitim pejzažima. Izlet brodom u Moskvi postao je nezaobilazna pustolovina pri posjetu Moskvi. Na brodu možete naručiti piće ili ručak.

8. dan, četvrtak – 06.09.: ST.PETERSBURG-MOSKVA-ZAGREB

Doručak u hotelu. Check-out iz hotel ate transfer na željeznički kolodvor. Putovanje brzim vlakom SAPSAN u St.Petersburg (3,5-4 sata). Slobono vrijeme (predlažemo posjet najboljeg shoping centru “Galerija”). Organizirani transfer na aerodrom. Let iz St. Petersburga u 19:00 h. Predviđen dolazak u Zagreb u 20.50 h.  

 

 

 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Klasična romantika ruskih gradova, 8 dana, 30.08.

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Klasična romantika ruskih gradova, 8 dana, 30.08. 1-10 osoba
30.08.20187590,00kn

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Klasična romantika ruskih gradova, 8 dana, 30.08.

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu