Klasična romantika ruskih gradova, 8 dana, 27.08.

Klasična romantika ruskih gradova, 27.08-03.09.2017

MOW I ST PET

Klasična romantika ruskih gradova… Iskoristite savršenu  priliku da bolje upoznate nevjerojatnu Moskvu i uživate u prelijepom St.Petersburgu. Doživite nezaboravnu romantiku ova dva čarobna grada i uživajte u prizorima dana i noći koji će Vas ostaviti bez daha.

CIJENA UKLJUČUJE:

– noćenje sa doručkom u hotelima 4*  po osobi, smještaj u dvokrevetnoj sobi
– 2 ručka u lokalnim restoranima
– transfere aerodrom –  hotel – aerodrom, hotel – željeznički kolodvor – hotel
– prijevoz na izletima  
– povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb-St. Petersburg- Zagreb, ekonomska klasa

– St.Petersburg: panoramski razgled grada, posjeta Katedrali Sv.Izaaka, Ermitažu, Carsko   selo
– Moskva: panoramski razgled grada, Kremlj, Crveni Trg, metro tur, Stari Arbat, Sergijev Posad, vožnja brodom rijekom Moskvom
– povratne karte za brzi vlak SAPSAN, ekonomska klasa https://www.youtube.com/watch?v=vhsHrWScsxU
– vođenje sa lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku
– potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize

MOGUĆI POLASCI IZ PULE, SPLITA I DUBROVNIKA : doplata 250 kn za povratni let.

Cijena aranžmana po osobi u kn:

HotelRedovna cijena u 1/2 sobi
Doplata za 1/1 sobu
Hoteli 4*7 790,001 650,00
Za plaćanje u gotovini odobravamo POPUST -5% na cijenu aranžmana

NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 10.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

– zrakoplovne pristojbe, obvezna doplata 900 kn po osobi (promjenjive do datuma izdavanja karata)
– vizu (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak ishođenja 7 radnih dana; hitni ili ekpresni postupak uz nadoplatu)
 – putno zdravstveno osiguranje (140 kn – obavezno za ishođenje vize) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
– doplatu u St. Petersburgu/Moskvi 4 eur po osobi – boravišna pristojba
– fakultativne individualne izlete (rezervacija I plaćanje unaprijed)
– doplatu za jednokrevetnu sobu (1550,00kn)
– dodatne obroke i usluge koji nisu navedene u programu

Fakultativni izleti

Trajanje  izleta
(sati)

Cijena po osobi u kn
Na bazi 4 osobe
 
ST.PETERSBURG
Show: Feel Yourself Russian  
2,5650,00
Vožnja brodom po rijeci Nevi 2420,00
Petergof 5370,00
MOSKVA
Tretjakovska galerija 3440,00
Novodjevičanski samostan 3380,00

VAŽNO!!!

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj, promjena cijena ulaznica u objekte koji se posjećuju
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale u destinaciji.  
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati unaprijed.

1. dan, nedjelja 27.08.2017: Zagreb – St. Petersburg

dizanje-mostova-spPolazak iz Zagreba direktnim letom u 14:20 h. Predviđen dolazak u 18:00 u St.Petersburg, sjevernu rusku prijestolnicu. Petersburg će Vas očarati svojim ljepotama i višestoljetnom kulturom kojom odiše na svakom uglu. Osnovao ga je car Petar Veliki 1703. god. te ga je ubrzo imenovao i ruskom prijestolnicom. St. Petersburg bio je oko 200 godina glavni grad Rusije, a danas je ostao važno kulturno i gospodarsko središe Rusije koje privlači brojne turiste iz svih dijelova svijeta. Transfer do hotela. Smještaj. Navečer slobodno vrijeme – predlažemo večeru u jednom od mnogobrojnih restorana, te šetnju Nevskim prospektom ili brojnim šetnicama uz Nevu uz promatranje dizanja mostova. Noćenje.

2. dan,  ponedjeljak 28.08.2017: ST.PETERSBURG-CARSKO SELO

carsko selo

Doručak u hotelu. U jutarnjim satima odlazak na razgled grada. Panoramski razgled najbitnijih znamenitosti Petersburga  s lokalnim vodičem: Nevsky Prospekt, Kazanska katedrala, Palace square, Zimski dvorac, Trg Senata, spomenik Petra Velikog (brončani konjanik), utvrda Petra I Pavla, posjeta katedrali Sv.Izaka. Odlazak u Carsko selo. Carsko selo (Pushkin) – ljetna rezidencija carice Katarine Velike. Carsko selo podsjeća na dvorove iz bajki – prelijepo uređeni vrtovi, parkovi, raskošni paviljoni i jezera.  Sama palača carice Katarine veliko je i elegantno zdanje s fasadama ukrašenim u raskošnom baroknom stilu te čuvenom Jantarnom sobom, gdje su zidovi obloženi jantarom, a sama težina sobe je 6 tona. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u St Petersburg. Noćenje.

3. dan, utorak 29.08.2017: ST.PETERSBURG-ERMITAŽ

ermitaz

Doručak u hotelu. Odlazak na poludnevni posjet Ermitažu, jednom od najvećih muzeja Svijeta. Ova veličanstvena zbirka se skupljala oko 250 godina te sadrži otprilike 3 milijuna umjetničkih djela i spomenika svjetske kulture koji datiraju iz kamenoga doba do modernih vremena. Vidjet ćete djela Titiana, Raffaela, Rembrandta, Rubensa, Moneta. Slobodno vrijeme. Fakultativno predlažemo posjetiti folk show “Feel yourself  Russian”, koji se održava u Nikolajevskom Dvorcu (https://www.youtube.com/watch?v=F4ePPA3avk8). Noćenje.

4. Dan, srijeda 30.08.2017: St. Petersburg – Moskva (brzi SAPSAN vlak)

храм ХС

Doručak u hotelu. Check-out iz hotel ate transfer na željeznički kolodvor.  Brzim vlakom SAPSAN ćemo otputovati u Moskvu. Putovanje traje 3,5-4 sata. Dolazak u Moskvu – glavni grad Rusije koji broji više od 13 milijuna stanovnika. Bezbrojne kulturne, povijesne i arhitektonske znamenitosti, tajanstvenost i neobičnost ruskog duha kojim je prožeta i mnoštvo različitih turističkih sadržaja čine Moskvu jednom od najzanimljivijih i najpopularnijih svjetskih metropola. Panoramski razgled Moskve, Vožnja starim i novim gradskim ulicama i razgled najpoznatijih znamenitosti: Katedrala Krista spasitelja, Vrapče brdo, Park Gorky, ulica Arbat, kazalište Boljšoj, Novodjevičanski samostan I dr. Smještaj u hotelu. Noćenje.

5. Dan, četvrtak 31.08.2017: Moskva – Sergijev Posad

Sergijev Posad

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u Sergijev Posad. Među brojnim drugim znamenitostima Sergijeva Posada, samostan Trojstvena lavra svetog Sergeja zauzima prvo mjesto. Uvršten je u popis svjetske baštine, a poznat je i zbog bogate zbirke ikona među kojima se nalaze i ikone jednog od najpoznatijih ikonografa Andreja Rubljova. Svakodnevno samostan posjete tisuće turista i hodočasnika iz cijelog svijeta, a u vrijeme kršćanskih blagdana postaje glavno mjesto okupljanja vjernika. Ručak u lokalnom restoranu blizu samostana. Noćenje.

6. Dan, petak 01.09.2017: Moskva – Kremlj -Crveni Trg – Arbat – Metro

КРЕМЛЬ Klasična romantika ruskih gradova

Doručak. Odlazak pješice na izlet “Podzemni dvorce Moskve” – saznat ćete zanimljive činjenice o izgradnji moskovskog metroa koji ima više od 150 stanica i o kojem se s pravom govori kao o jednom od najljepših na svijetu. Stanice se često nazivaju podzemnim dvorcima jer, zbog raskošnog interijera, brojnih dekoracija, murala, mozaika, skulptura, zanimljivo izrađenih lustera i sl., podsjećaju na prostorije kraljevskih palača i dvoraca. Izlet u Moskovski Kremlj. Kremlj nije samo srce Moskve i Rusije nego i najveća utvrda u cijeloj Europi koju je ruski narod očuvao sve do danas. Obilazeći Kremlj saznat ćete što riječ “kremlj” znači, zašto nikad nitko nije pucao iz Car-puške, tko je lijevao Car-zvono, što znači izraz “derati se po cijeloj Ivanovskoj” i kako je to povezano s Kremljom. Šetnja Crvenim Trgom – glavnim Trgom grada te Starim Arbatom. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7. dan, subota, 02.09.2017.: MOSKVA- VOŽNJA  RIJEKOM MOSKVOM

brod-radisson-rijeka-moskva

Doručak. Odlazak s vodičem na vožnju luksuznim brodom po rijeci Moskvi. Izlet brodom u Moskvi postao je nezaobilazna pustolovina pri posjetu ruske prijestolnice. Putovanje rijekom Moskvom  daje vam priliku da izbjegnete moskovsku gužvu i u kratkom vremenu upoznate povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživate u slikovitim pejzažima. (http://www.radisson-cruise.ru/page_en.php?mid=3&sid=6)

8. dan, nedelja, 03.09.2017.: ST.PETERSBURG-MOSKVA-ZAGREB

crkva Spasa na krvi

Doručak u hotelu. Check-out iz hotel ate transfer na željeznički kolodvor. Putovanje brzim vlakom SAPSAN u St.Petersburg (3,5-4 sata). Slobono vrijeme (predlažemo posjet najboljeg shoping centru “Galerija”). Organizirani transfer na aerodrom. Let iz St. Petersburga u 19:00 h. Predviđen dolazak u Zagreb u 20.50 h. 

 

 

 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Klasična romantika ruskih gradova, 8 dana, 27.08.

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Klasična romantika ruskih gradova, 8 dana, 27.08. 1-10 osoba

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Klasična romantika ruskih gradova, 8 dana, 27.08.

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu