NOVA 2017.GODINA U MOSKVI (putovanje iz Beograda)

This slideshow requires JavaScript.

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • Aviokarta (ekonomska klasa) Beograd-Moskva/Moskva-Beograd,
 • Prtljaga: 1 kom prtljage od 20 kg i ručna prtljaga, koji se unosi u avion. (Višak kilograma ili dodatna torba se dodatno naplaćuje)
 • Smještaj u Moskvi u hotelu „Golden ring“ 5*, u dvokrevetnim i jednokrevetnim standardnim sobama, prema uplaćenom aranžmanu, na bazi noćenje/doručak (švedski stol)
 • Transferi u Moskvi: aerodrom-hotel-aerodrom i asistencija vodiča prilikom smještaja
 • Izlete: Panoramski razgled Moskve, Metro tura.
 • Usluge pratitelja grupe iz Beograda i stručnih lokalnih vodiča
 • Troškovi organizacije putovanja
 • voucher/potvrda za ishođenje vize za Rusiju

Cijena aranžmana po osobi u kn

Hotel Cijena u 1/2 sobi  (odrasle)

Cijena u 1/2 sobi na

pomoćnom ležaju  (djeca 2-12.god.)

GOLDEN RING 5*

3090

2850

POPUSTI:

 • Fakultativni izleti – za djecu od 2-14 godine popust 5%
 • Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi na pomoćnom ležaju plaća punu cijnu aranžmana.

 U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • zrakoplovne pristojbe, obvezna doplata 1155 kn po osobi za gotovinsko plaćanje (promjenjive do datuma izdavanja karata)
 • fakultativne izlete (prijava  i plaćanje izleta je moguće isključivo u Atlantis Travel-u, nikako na licu mjesta).
 • viza (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak
 • putno zdravstveno osiguranje (88 kn – obavezno za ishođenje vize) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
 • individualni troškovi.
 • aviokarta karta Zagreb – Beograd – Zagreb

1.Dan – 30.12.2016.: BEOGRAD – MOSKVA

dan1 Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu dva sata prije leta. Let za Moskvu YC 9456 u 10.00h. Obrok u avionu. Dolazak u Moskvu na aerodrom Domodedovo. Moskva je glavni grad Rusije koji broji više od 13 milijuna stanovnika. Bezbrojne kulturne, povijesne i arhitektonske znamenitosti, tajanstvenost i neobičnost ruskog duha kojim je prožeta, uzbudljiv noćni život i mnoštvo različitih turističkih sadržaja čine Moskvu jednom od najzanimljivijih i najpopularnijih svjetskih metropola. Transfer do hotela. Smještaj.  Fakultativno predlažemo: Posjeta Tretjakovskoj galeriji – čuvene zbirke slika ruskih slikara iz XVIII-XIX stoljeća i jedinstvene kolekcije ruskih ikona. U večernjim satima otići ćemo na izlet Podzemni moskovski dvorci. Saznat ćete brojne zanimljive činjenice o izgradnji moskovskog metroa i vidjeti nevjerojatno izgrađene i ukrašene stanice. Povratak u hotel. Noćenje.

2.Dan – 31.12.2016.: MOSKVA

sobor-kremlj-zima

Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Fakultativno predlažemo: U pratnji stručnog vodiča odlazi se na razgled teritorije Kremlja – tvrđave koja predstavlja duhovno-religiozni, društveno-politički i povijesno-umjetnički centar Moskve. Unutar zidina Kremlja nalaze se predivni primjerci ruske arhitekture koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Na Katedralnom trgu nalaze se prekrasne crkve: crkva Uznesenja, Navještenja, sv. Arhanđela Mihovila, Crkva polaganja Gospina ogrtača, župne crkve moskovskih patrijarha. Na Ivanovskom trgu pokraj Car-puške i Car-zvona obavezno je slikanje za uspomenu. Sve zanimljivosti Kremlja teško je nabrojati! Na sjevernom kutu Kremlja se nalazi neorenesansna Oružarnica iz 1851. godine u kojoj je danas muzej ruskog državnog znakovlja i dijamanata. Dalje odlazak na panoramski razgled grada autobusom u pratnji stručnog vodiča u trajanju od 3,5-4 sata. Moskvu je 1147. g. osnovao knez Jurij Dolgorukij. Broji preko 13.000.000 stanovnika, a zauzima površinu od 1.000 km2. Smještena je na 7 brežuljaka. Tijekom razgleda grada, vidi ćete: Crveni Trg, Tverskuju ulicu, Boljšoj Teatar, Novodevičji manastir, Univerzitet Lomonosov, Vrapća brda, Park Pobjede, Kutuzovski prospekt, Ulicu Novi Arbat, centralne trgove i ulice i jednu od stanica metroa. I sve to uz zanimljivu priču našeg vodiča o povijesti i sadašnjem životu Moskve. Povratak u hotel. Noćenje.

docek

Preporučujemo: Doček Nove Godine u centru Moskve na jednom od moskovskih trgova, u opuštenoj atmosferi. Doček Nove Godine je jedan od najomiljenijih i najveselijih praznika u Rusiji. Pored vatrometa, nastupa umjetnika, dolaska javnih ličnosti na Crveni Trg ispred crkve Vasilija Blaženog, kao i na druge moskovske trgove – Puškinov ili u Tverskoj – glavnoj moskovskoj ulici – Nova godina se dočekuje uz šampanjac i zvuke glavnog kremaljskog sata koji otkucavaju ponoć. 

3.Dan – 01.01.2017.: MOSKVA

sergijev-posad-zima

Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Fakultativno predlažemo: posjetu Sergijevom Posadu, gdje se nalazi prekrasan samostan Trojstvena lavra svetog Sergeja. Samostan je nazvan prema ruskom svecu Sergeju Radonežskomu. Svakodnevno samostan posjete tisuće turista i hodočasnika iz cijelog svijeta. U vrijeme kršćanskih blagdana postaje glavno mjesto okupljanja vjernika. Među brojnim drugim znamenitostima Sergijeva Posada, samostan zauzima prvo mjesto. Uvršten je u Popis svjetske baštine, a poznat je i zbog bogate zbirke ikona među kojima se nalaze i ikone jednog od najpoznatijih ikonografa, Andreja Rubljova. Povratak u hotel. Noćenje.

4.Dan – 02.01.2017.: MOSKVA – BEOGRAD

zima-vasilij-blazeni

Umjesto doručka, lanch-paketi. Oslobađanje soba. Transfer od hotela do aerodroma Domodedovo. Let za Beograd YC 9455 u 10.30h. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd na aerodrom Nikola Tesla.

 

 

 

MOSKOVSKI KREMLJ I ORUŽARNICA

oruzejnaja

Moskva- Kremlj- Posjet moskovskom Kremlju ne smijete propustiti. Borovicko – mjesto rođenja Moskve, Kremlj – grad-utvrda i najveća srednjovjekovna utvrda u  Europi, duhovni centar Moskve i Rusije, stijena ruske vlade, riznica umjetnosti. Kremlj je ruska nacionalna svetinja i jedno od čuda arhitekture. Jednostavno – tamo je lijepo i zanimljivo. Na Katedralnom trgu nalaze se prekrasne crkve: crkva Uznesenja, Navještenja, sv. Arhanđela Mihovila, Crkva polaganja Gospina ogrtača, župne crkve moskovskih patrijarha. Na Ivanovskom trgu pokraj Car-puške i Car-zvona obavezno je slikanje za uspomenu. Sve zanimljivosti Kremlja teško je nabrojati! Na sjevernom kutu Kremlja se nalazi neorenesansna Oružarnica iz 1851. godine u kojoj je danas muzej ruskog državnog znakovlja i dijamanata.

TRETJAKOVSKA GALERIJA

tretjakov-galerija

Tretjakovska galerija (Državna galerija „Pavel Tretjakov“ ) jedan je od najvećih muzeja na svijetu i nezaobilazna riznica ruske umjetnosti. U njojj se čuvaju djela ruske umjetnosti nastala u vremenu od 11. st. do danas. Ime je dobila po svom osnivaču – Pavelu Tretjakovu, moskovskom trgovcu koji je kupio mnoga djela ruskih umjetnika u cilju stvaranja nacionalne muzejske riznice. U svojoj je zamisli ustrajao više od 30 godina te je galeriju otvorio 1892. godine u svom domu u Lavrušinksom pereulku. Danas Tretjakovska galerija sadrži više od 170 000 izloženih djela. Odlučite li se posjetiti Tretjakovsku galeriju, imajte na umu da ne radi ponedjeljkom, kao i većina muzeja.

SERGIJEV POSAD

sergijev-posad-zima1

Prekrasan samostan Trojstvena lavra svetog Sergeja nazvan je prema ruskom svecu Sergeju Radonežskomu. Svakodnevno samostan posjete tisuće turista i hodočasnika iz cijelog svijeta. U vrijeme kršćanskih blagdana postaje glavno mjesto okupljanja vjernika. Među brojnim drugim znamenitostima Sergijeva Posada, samostan zauzima prvo mjesto. Uvršten je u popis svjetske baštine, a poznat je i zbog bogate zbirke ikona među kojima se nalaze i ikone jednog od najpoznatijih ikonografa, Andreja Rubljova. Grad je izrastao oko najvećeg od svih ruskih samostana, Trojce-Sergijeve Lavre ili “Trojstva”. Grad se spojio s njime 1742.. Budući je njegovo ime imalo snažne vjerske predznake, sovjetske vlasti su mu promijenile ime u Zagorsk 1930. godine. Izvorno ime, u značenju “Sergejevo naselje”, s aluzijom na Svetog Sergeja Radonežskog, se vratilo u uporabu 1991..


Select the category of hotel accommodation:

Price per person:
Supplement for single room:

Hotels

HotelsStars
Supplement for single room: choose the number of persons


Tour options and dates

NOVA 2017.GODINA U MOSKVI (putovanje iz Beograda) 1-20 person
30.12.20163090,00kn

Hotels

HotelsStars
Supplement for single room: choose the number of persons


Tour options and dates

NOVA 2017.GODINA U MOSKVI (putovanje iz Beograda) 1-20 person
30.12.20163090,00kn

Hotels

HotelsStars
Hotel Golden Ring - Details
Supplement for single room: choose the number of persons


Tour options and dates

NOVA 2017.GODINA U MOSKVI (putovanje iz Beograda) 1-20 person
30.12.20163090,00kn

additional trips

Trip name1-20 person
Tretjakovska galerija270,00kn
Trip name1-20 person
MOSCOW: MOSCOW’S KREMLIN AND ARMORY480,00kn
Trip name1-20 person
Sergijev posad350,00knContact informations

Price per person:
Supplement for single room:
« Go back