City break: Svibanjski praznici u Moskvi, 4 dana, 29.04.

Svibanjski praznici u Moskvi, 4 dana/3noći, 29.04.-02.05.

Očaravajuća Moskva, glavni grad Rusije koji turistima može ponuditi sve: raznoliku prošlost i ultramoderna znanstvena postignuća, veličanstvene muzeje prepune remek djela i skroman šarm privatnih galerija, najbolje dramske, operne i baletne predstave, restorane iz gotovo svih krajeva svijeta – bogat izbor za odmor, šoping i kulturne posjete.

CIJENA UKLJUČUJE:

* povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb-Moskva-Zagreb, ekonomska klasa
* noćenje sa doručkom u hotelu 4* u centru grada, smještaj u dvokrevetnoj sobi
* transfere aerodrom –  hotel – aerodrom
* panoramski razgled Moskve na dolasku, izlet u Kremlj, obilazak centra grada
* vođenje na izletima s lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku
* potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize
* osiguranje od jamčevine, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena paketa po osobi u kunama

Hotel

Redovna cijena u 1/2 sobi

FM cijena u 1/2 sobi

Doplata za 1/1 sobu
Hotel 4*3 9903 6901 290

Cijena na bazi minimalno: 10 osoba!

ZA SVE REZERVACIJE I UPLATE DO 15.01.2018. VIZA ZA RUSIJU SAMO 275 KN*
* cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje

CIJENA NE UKLJUČUJE:

* zrakoplovne pristojbe, obvezna doplata 1100 kn po osobi (promjenjive do datuma izdavanja karata)
* vizu (trošak vize za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja iznosi 550 kn po osobi – cijena vrijedi za redovni postupak ishođenja od 7 radnih dana; postoji mogućnost nadoplate za hitni ili ekspresni postupak)
* putno zdravstveno osiguranje s pokrićem minimalno 30 000 eur (obavezno je za ishođenje vize) – preporučamo ugovaranje i osiguranja od otkaza putovanja
* fakultativne individualne izlete (obavezna rezervacija I plaćanje unaprijed) – svi izleti su individualni s vodičem na engleskom jeziku (ili na francuskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom jeziku)
* doplatu za jednokrevetnu sobu (1 290,00kn)
* dodatne obroke i usluge koji nisu navedeni u program

Cijena izleta po osobi u kunama

Fakultativni izletiTrajanje izleta (sati)Cijena po osobi u KN   (na bazi 6 osoba)
Metro tura i vožnja brodom rijekom Moskvom3,5570
Cijena uključuje: vodiča na hrvatskom jeziku, ulaznice u metro, kartu za brod.

VAŽNO!!!

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od predviđenog datuma izlaska iz Rusije. Prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti kopiju putovnice.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj, promjenu cijena ulaznica u objektima koji se posjećuju.
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale na destinaciji.
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati i platiti unaprijed.

1. dan, 29.04 – NEDJELJA: ZAGREB – MOSKVA

Polazak iz Zagreba direktnim letom u 13:20 h. Predviđen dolazak u Moskvu u 17:10 h. Transfer do hotela uz panoramski razgled grada u pratnji ruskog vodiča, uz vođenje na hrvatskom jeziku. Voziti ćemo se glavnim ulicama i avenijama (Tverskaya, Sadovoe koltso, Kuituzivski prospekt itd) te ćemo vidjeti – Bolshoy teatar, Lubyanka /zgradu FSB bivši KGB, Crkvu Hrista spasitelja, Novodjevičanski samostan, Park Pobjede i druge znamenitosti. Zaustaviti ćemo se na Vrapčevim brdima (Vorobyevi Gory), najvišem moskovskom vidikovcu otkuda se pruža prekrasan pogled na Moskvu, preko stadiona Luzhniky prema centru grada, te pogled na Glavno moskovsko sveučilište Lomonosov (MGU). Također, prošetati ćemo se po Crvenom trgom, gdje ćete razgledati najpoznatije znamenitosti: katedralu sv. Vasilja Blaženog, Lenjinov mauzolej, Bolšoj teatar, Glavnu robnu kuću GUM i sl. I sve to uz zanimljivu priču našeg vodiča o povijesti i sadašnjem životu Moskve. Smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

2. dan, 30.04. – PONEDJELJAK: MOSKVA-KREMLJ

Doručak. Odlazak na razgled centra Moskve pješice: Crveni trg, glavna robna kuća GUM, katedrala Vasilija Blaženog, Lenjinov mauzolej, nacionalni povijesni muzej, zidine Kremlja, Aleksadrov vrt, Manežni trg i još puno toga. Razgled Moskovskog Kremlja, koji nije samo srce Moskve i Rusije nego i najveća utvrda u cijeloj Europi koju je ruski narod očuvao sve do danas. Obilazeći Kremlj saznati ćete što riječ “kremlj” znači, zašto nikada nitko nije pucao iz Car-puške, tko je lijevao Car-zvono, što znači izraz “derati se po cijeloj Ivanovskoj” i kako je to povezano s Kremljom. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan, 01.05. – UTORAK: MOSKVA-VOŽNJA RIJEKOM MOSKVOM–METRO TURA (fakultativni dan)

Doručak. Odlazak pješice na fakultativni izlet “Podzemni dvorci Moskve” – saznati ćete zanimljive činjenice o izgradnji moskovskog metroa koji ima više od 150 stanica i o kojem se s pravom govori kao o jednom od najljepših na svijetu. Stanice se često nazivaju podzemnim dvorcima jer, zbog raskošnog interijera, brojnih dekoracija, murala, mozaika, skulptura, zanimljivo izrađenih lustera i sl., podsjećaju na prostorije kraljevskih palača i dvoraca. Dalje slijedi vožnja luksuznim brodom Radisson po rijeci Moskvi. Obilazak Moskve brodom daje vam priliku da izbjegnete moskovsku gužvu i u kratkom vremenu upoznate povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživate u slikovitim pejzažima. Izlet brodom u Moskvi postao je nezaobilazna pustolovina pri posjetu Moskvi. Na brodu možete naručiti piće ili ručak.

4. dan,02.05. – SRIJEDA: MOSKVA-ZAGREB

Doručak u hotelu. Check-out iz hotela te transfer na aerodrom. Let iz Moskve u 10:20 h. Predviđen dolazak u Zagreb u 12.30 h.  

 

 

 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

City break: Svibanjski praznici u Moskvi, 4 dana, 29.04.

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

City break: Svibanjski praznici u Moskvi, 4 dana, 29.04. 1-10 osoba
29.04.20183690,00kn

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

City break: Svibanjski praznici u Moskvi, 4 dana, 29.04.

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu