Carski St.Petersburg, 4 dana, 30.08.

Tajna atraktivnosti Carskog St Petersburga leži u skladnoj kombinaciji arhitektonskih stilova i refleksije grada u rijekama i kanalima. Centar St Petersburga, palače i parkovi kraljevskih rezidencija nalaze se na UNESCO-vom popisu svjetske kulturne baštine – Ne propustite posjetiti prekrasni St Petersburg te upoznati jedan od najljepših gradova, ne samo Rusije nego Europe!

CIJENA UKLJUČUJE:

– povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb – St. Petersburg – Zagreb, ekonomska klasa
– 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* u centru grada po osobi, smještaj u dvokrevetnoj sobi
– transfere aerodrom – hotel – aerodrom
– panoramski razgled grada, posjeta Ermitažu, izlet u Carsko Selo (Dvorac Ekaterine Velike i Jantarna soba), vožnja rijekom Nevom
– vođenje s lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku
– potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize
– osiguranje od jamčevine, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena paketa po osobi u kunama:

 
HotelRedovna cijena
u 1/2 sobi
First minuste cijena
u 1/2 sobi
Doplata za 1/1
3* u centru grada3 4903 290990

Cijena na bazi minimalno: 10 osoba!

CIJENA NE UKLJUČUJE:

*zrakoplovne pristojbe, obvezna doplata 900 kn po osobi (promjenjive do datuma izdavanja karata)
*vizu (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak ishođenja 7 radnih dana; hitni ili ekspresni postupak uz nadoplatu)
*putno zdravstveno osiguranje (obavezno za ishođenje vize) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
*fakultativne izlete (rezervacija I plaćanje unaprijed)
*dodatne obroke I usluge koji nisu navedene u programu

Cijena fakultativnih izleta po osobi u kn

Naziv izletaTrajanje (sati)Min. 10 osoba
Petergof6390,00
Folk Show Feel youself Russian2,5270,00

VAŽNO:

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj.
Organizator može promjeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale u destinaciji.
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati unaprijed.

1. dan, 30.08.-četvrtak:

Polazak iz Zagreba direktnim letom u 14:20 h. Predviđen dolazak u St.Petersburg u 18:00 h. Organizirani transfer do hotela. Navečer slobodno vrijeme – predlažemo večeru u jednom od mnogobrojnih restorana te šetnju gradom uz promatranje dizanja mostova.

 

 

 

2. dan, 31.08.-petak:

biciklom po st peterburgu

Doručak u hotelu. U jutarnjim satima odlazak na ponaramski razgled grada, koji Vam pruža priliku upoznati veći dio znamenitosti povijesnog centra i simbola St Petersburga – Trg Sv Izaka i Katedrala Sv Izaka, Senatski trg sa brončanim konjanikom i zgradama Senata i Sinoda, Petropavlovsku tvrđavu i Vasiljevski otok, legendarni hram Spasa na krvi, Kazansku katedralu, ljetni vrt, Mikhailovsky dvorac, Zimski dvorac i Dvorcovi Trg i još puno toga. Vidjeti ćete jedinstvene i neponovljive u svojoj ljepoti ulice, obale i mostove Carskog grada na Nevi. Dalje sljedi odlazak u Carsko selo (Pushkin) – ljetnu rezidenciju carice Katarine Velike. Carsko selo podsjeća na dvorce iz bajki – prelijepo uređeni vrtovi, parkovi, raskošni paviljoni i jezera. Sama palača carice Katarine veliko je i elegantno zdanje s fasadama ukrašenim u raskošnom baroknom stilu te čuvenom Jantarnom sobom, gdje su zidovi obloženi jantarom, a sama težina sobe je 6 tona. Povratak u St Petersburg. 

3. dan, 01.09. – subota:

Doručak u hotelu. Odlazak u Ermitaž, jedan od najvećih muzeja Svijeta. Njegova veličanstvena zbirka se sakupljala oko 250 godina te sadrži otprilike 3 milijuna umjetničkih djela i spomenika svjetske kulture koji datiraju iz kamenog doba do modernih vremena. Vidjeti ćete djela Titiana, Raffaela, Rembrandta, Rubensa, Moneta. Nakon Ermitaža slijedi vožnja rijekom Nevom. Zaplovit ćemo najljepšim vodenim putevima Peterburga: rijekom Nevom, Fontankom, Kjurkovim kanalom, Mojkom i Zimskim kanalom. Na njihovim obalama smještene su najpoznatije znamenitosti sjeverne prijestolnice. Ovaj izlet prava je prilika da se upoznate s poviješću i kulturom Rusije koje su stvarali neki od najvećih svjetskih genija.

4. dan.02.09. – nedjelja:

St. Petersburg

U jutarnjim satima odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Organizirani transfer na aerodrom. Let iz St. Petersburga je u 18:50 h. Predviđeni dolazak u Zagreb je u 20.45 h.

Peterhof

Na obali Finskoga zaljeva nalazi se Peterhof koji se naziva i ruski Versailles. Kompleks palača i parkova izgrađen je u baroknom stilu s elementima negotike, neobaroka i klasicizma. Prostire se na površini od 607 hektara. Pažnju će vam zasigurno privući kaskada s 200 brončanih kipova i 64 raskošno izgrađene fontane koje su jedan od najčešćih motiva razglednica i fotografija.

Folklorni spektakl „Osjećajte se ruski“

Predlažemo da posjetite folklorni spektakl „Osjećajte se ruski“ – jedinstven događaj koji pruža priliku da osjetite pravu narodnu kulturu i dušu Rusije uz ansambl povijesno-društvenih plesova „Reverans“, prelijepe dame u krinolinama i kavaliri u pratnji gudačkog kvarteta, „Klasika“. Sve će vas to natjerati da zaboravite da ste u 21. stoljeću. Na programu su kozačka grupa „Majdan“, plesni ansambl „Zvijezde Peterburga“, ruske pjesme koje će izvoditi „Peters kvartet“. U stanci (30 min) goste očekuje objed u koji su uključeni: kanape s crvenim kavijarom, kanape s pršutom, sirom, kobasicom, čašice votke, čaša vina, šampanjca, sokovi, mineralna voda i voće.


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Carski St.Petersburg, 4 dana, 30.08.

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Carski St.Petersburg, 4 dana, 30.08. 1-10 osoba
30.08.20183290,00kn

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Carski St.Petersburg, 4 dana, 30.08.

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu