2018. u Moskvi se otvaraju 27 hotela

Hoteli u Moskvi 2018.

Hoteli u Moskvi 2018.

2018. godine u Moskvi će se otvarati 27 hotela, izjavila je u petak služba za odnose s javnošću Moskomstrojinvesta.
Prema izvješću, više od polovice tog iznosa bit će završeno do četvrtog tromjesečja iduće godine.
„Ukupna površina soba, koje će se pojaviti u glavnom gradu Rusije iduće godine bit će 500 tisuća m2. Osnovni dio će se otvarati u četvrtom tromjesečju, naime tada će se staviti u pogon 14 hotela„ rekao je predsjednik odbora Konstantin Timofeev.
On je naveo da kod 15 objekata, koji će se otvarati u sljedeću godinu, sada je u tijeku izgradnja i montaža. Ostali hoteli su u fazi registracije ili korekciju dozvola i projektne dokumentacije.
Prije toga gradonačelnik Sergej Sobyanin je rekao da se ove godine u Moskvi planira izgraditi 11 hotela različitih kategorija. Prema njegovim riječima, u posljednjih šest godina su otvoreni 42 hotela u Moskvi, većina kojih se odnose na kategorije 3 i 4 zvjezdice.
Sada u glavnom gradu Rusije ima više od 1 tisuće hotela s ukupnim kapacitetom od 63 tisuće hotelskih postelja. Svi objekti su obvezno kategorizirani uoči Svjetskog prvenstva 2018.

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu