140 novih hostela odobreno je za rad tijekom Svjetskog Prvenstva FIFA 2018. godine

140 novih hostela odobreno je za rad tijekom Svjetskog Prvenstva FIFA 2018. godine

Prema podacima OneTwoTrip u mrežnim sustavima za rezervacije u posljednja četiri mjeseca dodano je 140 novih hostela. Većina hostela pojavila se u Moskvi – 60 hostela, drugo mjesto je St. Petersburg – 27 hostela, treće mjesto – Kazan (11 novih hostela).
“Ovakva dinamika, naravno, povezana je s nadolazećim svjetskim nogometnim prvenstvom. Hosteli su jedan od najjednostavnijih segmenata ugostiteljskog tržišta, pa se mnogi žele okušati u ovoj sferi. Hosteli se otvaraju unaprijed kako bi upravljali i akumulirali povratne informacije, jer će obožavatelji obratiti pažnju na recenzije prilikom odabira hostela. U isto vrijeme, novi hosteli će se vjerojatno nastaviti pojavljivati u gradovima preostalih mjeseci prije prvenstva “, – kaže Arkadij Gines, direktor OneTwoTrip odjela za razvoj usluga.

Nužno je spomenuti da su se u posljednja četiri mjeseca pojavili novi hosteli u mrežnim sustavima rezervacija u svih jedanaest gradova koji će ovog ljeta ugostiti utakmice Svjetskog prvenstva. U ovom trenutku postoji više od 1.000 smještajnih jedinica ove vrste. Tako je samo u protekla četiri mjeseca na Internetu ovo tržište naraslo za 16%.

Izvor: www.trn-news.ru/news/

« Vrati se na prethodnu stranicu